top of page

Projektet tona

Është një mundësi e shkëlqyer për të ndihmuar vizitorët të kuptojnë kontekstin dhe sfondin e punës sonë. Klikoni dy herë në kutinë e tekstit për të filluar redaktimin e përmbajtjes tuaj dhe sigurohuni që të shtoni të gjitha detajet përkatëse që dëshironi të ndani.

Film i shkurter

BISEDA PËR JETËN

Regjia: Agim Abdula
Prodhuar nga: Bunjamin Kurtishi & Fidush Kjamili
Shkruan: Agim Morina
Muzika: Samir Durguti
DOP: Besim Sejdiu
Kompania e prodhimit: GALAKTIKA Pictures
Mbështetur nga: Agjencia e Filmit të Maqedonisë së Veriut

Përmbledhje

14682085_1221662054563873_8337687665226274137_o.jpg

Filmi i shkurtër “Bisedë mbi jetën” paraqet një rikonstruksion të një ngjarjeje që i ka ndodhur heroit të filmit, vetë shkrimtarit, Vulnet në rininë e tij. Vulnet ia përshkruan historinë e jetës së tij nipit të tij Arbreshit, 

Film i shkurter

FILLIMI

Regjia: Agim Abdula
Prodhuar nga: Bunjamin Kurtishi & Fidush Kjamili
Shkruan: Agim Abdula
Muzika: Darko Spasovski
DOP: Besim Sejdiu
Kompania e prodhimit: GALAKTIKA Pictures
Mbështetur nga: Agjencia e Filmit të Maqedonisë së Veriut

Përmbledhje

Bota është plot me gënjeshtra dhe mashtrime. Njerëzit dyshojnë në çdo gjë; gjithçka u duket e dyshimtë. Ata madje dyshojnë në ekzistencën e tyre. Ata nuk janë të sigurt nëse ajo që shohin është reale apo imagjinare, ndërsa realiteti është krejtësisht ndryshe. Pasiguria mbizotëron. Vdekja është fundi apo fillimi? Kjo është pyetja.

29340079_1753229468073793_4651366864792846336_n.jpg

Film i shkurter

VENDIM

Regjia: Agim Abdula
Prodhuar nga: Bunjamin Kurtishi & Fidush Kjamili
Shkruan: Bunjamin Kurtishi
Muzika: Darko Spasovski
DOP: Dushan Kardalevski
Kompania e prodhimit: GALAKTIKA Pictures
Mbështetur nga: Agjencia e Filmit të Maqedonisë së Veriut

Përmbledhje

39851701_2202975689934202_5845851996283731968_n.jpg

Një zonjë e moshuar po vëzhgohet nga afër nga një i ri, i cili në fakt sillet si i kujdesshëm. Më vonë, ai takon një hajdut ordiner dhe i kërkon të hyjë në banesën e zonjës së vjetër. Ai arrin të bindë hajdutin të bëjë vjedhjen edhe pse ky i fundit ka shprehur mungesën e vullnetit. Pas një jave, hajduti arrin të bëjë veprën e keqe. Menjëherë pas kësaj, zonja e vjetër sëmuret. Hajduti e gjen veten në një situatë për të marrë një VENDIM që të ndryshon jetën.

Film artistik

KOMA

Regjia: Agim Abdula
Prodhuar nga: Bunjamin Kurtishi & Fidush Kjamili
Shkruan: Bunjamin Kurtishi
Muzika nga: Ronan Maillard
DOP: Dushan Kardalevski
Kompania e prodhimit: GALAKTIKA Pictures
Mbështetur nga: Agjencia e Filmit të Maqedonisë së Veriut

Përmbledhje

Afrimi dhe Kenani takohen pas shumë vitesh duke ringjallur kujtimet e fëmijërisë. Fatkeqësia që pëson Afrimi e vë Kenanin në një situatë shumë të vështirë. A është Kenani i gatshëm të sakrifikojë gjithçka për të qëndruar pranë miqve të tij të fëmijërisë. Tani, të dy janë në kërkim të kujtimeve, por në forma të ndryshme!

279709455_5237669346296437_6643010781259164584_n.jpg
bottom of page