top of page

KONTAKTONI

Për informacion të përgjithshëm:

info@galaktikapictures.com

 

Për pyetje profesionale dhe/ose biznesi:

info@galaktikapictures.com
kurtishibunjamin@gmail.com

Për çështje juridike:

Mara Mezhdurechka 27A, Shkup 1000 - Maqedoni

Tel: +389 75 339 233; +389 78 339 233

CEO:

Bunjamin Kurtishi

Themeluesi dhe Producenti:
Bunjamin Kurtishi & Fidush Aliu

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page